Έξυπνος Ηλιακός Οδοφωτισμός (Smart Solar Street Light)

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΥΛΟΣ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ
Ο έξυπνος ηλιακός στύλος οδοφωτισμού αποτελεί μια απόλυτα αυτόνομη, εκτός δικτύου (off-grid) λύση για ιδιωτικές, δημόσιες και δημοτικές εγκαταστάσεις που συνδυάζει με καινοτόμο τρόπο την παροχή φωτισμού με ηλεκτρονικές υπηρεσίες IoT.

Ο Έξυπνος Ηλιακός Στύλος Οδοφωτισμού συνδυάζει εξοικονόμηση και απίστευτες δυνατότητες!

Το σύστημα φωτίζει ολόκληρες περιοχές χωρίς να χρειάζεται εργασίες εκσκαφής, τοποθέτηση καλωδίων και σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο, παρέχοντας πολύ χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης και συντήρησης και μηδενικό ενεργειακό κόστος.

Το εγκατεστημένο λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης (Remote Management System – RMS) και τα ασύρματα δίκτυα επικοινωνίας επιτρέπουν την παρακολούθηση και διαχείριση της κάθε μονάδας φωτισμού σε πραγματικό χρόνο, με απαράμιλλη αξιοπιστία. Το σύστημα αποδίδει επαρκή φωτισμό όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ παράλληλα παρατείνει τον κύκλο ζωής των μπαταριών και των LED ελαχιστοποιώντας το τελικό κόστος λειτουργίας.

Αναβαθμίστε το δίκτυο οδοφωτισμού σας και πετύχετε εξιοικονόμηση πανω από 80% με την εγκατάσταση και λειτουργία του έξυπνου ηλιακού συστήματος οδοφωτισμού!

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ROI

Ο έξυπνος ηλιακός στύλος οδοφωτισμού:

  • Δεν απαιτεί εργασίες καλωδίωση μειώνοντας σημαντικά το κόστος εγκατάστασης σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φώτα.
  • Μειώνει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος στο μηδέν. Τα παραδοσιακά φώτα του δρόμου καταναλώνουν 1226 kWh το χρόνο και κοστίζουν πάνω από 600 ευρώ.
  • Παράγει πρόσθετη εξοικονόμηση μέσω της λειτουργίας dimming, των αισθητήρων κίνησης και της προληπτικής απομακρυσμένης συντήρησης.
  • Διαθέτει 365 ημέρες αυτονομίας, το οποίο καθίσταται δυνατό μέσω της έξυπνης τεχνολογίας και της βελτιστοποίησης της ενέργειας.
  • Με Το έξυπνο σύστημα off-the-grid επιτρέπει την απόδοση της επένδυσης (Return-on-Investment, ROI) ανά μονάδα σε 2-3 χρόνια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ

Εξασφαλίζουμε την πιστοποίηση της υλοποίησης της ανανεώσιμης ενέργειας, την καθημερινή χρήση και την απόδοση του. Το σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης (LIGHTINUS RMS) επιτρέπει στους πελάτες μας να διαχειρίζονται όλες τις λειτουργίες του συστήματος φωτισμού και να παρακολουθούν το ποσό της εξοικονόμησης των χρημάτων και της ενέργειας κάθε μήνα. Αναλυτικότερα:

  • Μειώνει το κόστος συντήρησης έως 80%.
  • Βελτιώνει τη συντήρηση καθώς το 70% των ζητημάτων διαχειρίζεται εξ’ αποστάσεως.
  • Παρέχει αυτόματα προγράμματα φωτισμού και αναλυτική πρόβλεψης καιρού για βελτιστοποίηση της απόδοσης.
  • Παρέχει 24ωρη αυτόματη παρακολούθηση με ειδοποιήσεις συστήματος και συναγερμούς.
  • Επιτρέπει μέσω παρακολούθησης τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας  για μεγαλύτερο κύκλο ζωής, μειώνοντας το κόστος συντήρησης κατά 40%.

BIG DATA ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
Τα έξυπνα φώτα δρόμου LIGHTINUS διαθέτουν ενσωματωμένους αισθητήρες που υποστηρίζονται από ειδική πλατφόρμα IoT.

Το σύστημα ανάλυσης δεδομένων μας είναι κλιμακωτό, παρέχοντας στους χειριστές των σχετικών υποδομών των πόλεων τη δυνατότητα να προσθέσουν διαφορετικούς αισθητήρες, όπως παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα, παρακολούθηση της κυκλοφορίας, ανταπόκριση σε ζήτηση ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, έξυπνη μέτρηση νερού, ευφυή πάρκινγκ σε όλη την πόλη και πολλά άλλα.

Η επίδραση του ευφυούς δικτύου LIGHTINUS μεταφράζεται σε βελτιωμένες δημόσιες υπηρεσίες για τους πολίτες, αποτελεσματικότερη αξιοποίηση πόρων για τις πόλεις και εφαρμογή των πλέον σύγχρονων πράσινων περιβαλλοντικών πρακτικών.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Η σειρά LIGHTINUS solar retrofit βοηθά τους πελάτες μας να εγκαταστήσουν το ηλιακό μας πάνελ στην κορυφή του υπάρχοντος πόλου τους. Με αυτή τη λύση εκσυγχρονισμού, το φωτιστικό μας ηλιακό πάνελ μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο πόλου. Αυτές οι σειρές retrofit έρχονται με διάφορα LED φωτιστικά που κυμαίνονται από 30W έως 100W.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα σας παράσχει πλήρη βοήθεια για την υλοποίηση των επιτόπιων στατικών αναφορών (αντοχή στον αέρα) και της διαμόρφωσης της ααιτούμενης φωτεινότητας.

Με την επιλογή μετασκευής LIGHTINUS, η οποία συμπληρώνεται από τα πακέτα RMS για απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχο της απόδοσης του φωτός, οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από την καθαρή ενέργεια, τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, την υψηλή εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και την ταχύτερη απόδοση της επένδυσής τους από το εκτός δικτύου (off-grid) σύστημα μας.

Ο έξυπνος ηλιακός στύλος οδοφωτισμού είναι ιδανικός για:  δρόμους και λεωφόρους, πολιτιστικά – αθλητικά κέντρα, σχολεία & εκπαιδευτήρια, αεροδρόμια και σταθμούς τρένων και πάρκινγκ.

Έξυπνος Ηλιακός Οδοφωτισμός: Η ολοκληρωμένη πρόταση οδοφωτισμού!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Μπαταρία

Ενσωματωμένη μπαταρία (διάρκεια ζωής: 10+ χρόνια)

Φωτισμός LED

Τελευταίας τεχνολογίας (50.000 ώρες ζωής)

Απομακρυσμένη διαχείριση

Σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης (RMS)

Ανιχνευτής κίνησης

Φωτισμός κατ’ απαίτηση με λειτουργία dimming

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Cloud αισθητήρες

Σύστημα αισθητήρων με cloud λογισμικό

Κινητική ενέργεια

Παραγωγή ενέργειας από την κίνηση των πεζών

Smart Life. Smart Solutions.

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της