Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι (Smart Solar Bench) EASY-T

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΓΚΑΚΙ 
Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι αποτελεί μια καινοτόμα προσθήκη στον εξοπλισμό των πόλεων καθώς πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από κοινό παγκάκι. Είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο παγκάκι που επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να χαλαρώσουν σε αυτό, να φορτίσουν τις συσκευές τους και να απολαύσουν πρόσβαση (μέσω wifi) στο διαδίκτυο. Είστε έτοιμοι για αλλαγή;

Το Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι σας προσφέρει χαλάρωση, εξυπηρέτηση και επικοινωνία!

ΝΕΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι λειτουργεί αποκλειστικά με καθαρή ηλιακή ενέργεια. Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να εργασθείτε, να μελετήσετε ή απλά να χαλαρώσετε καθώς διαθέτει ασύρματο φορτιστή, θύρες USB και διασύνδεση στο Internet.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Μπορείτε να παραγγείλετε το ηλιακό παγκάκι σε όποιο RAL χρώμα επιθυμείτε. Η εγκατάσταση είναι εύκολη και γρήγορη. Η κατασκευή του (ειδικό γαλβανισμένο ατσάλι) του προσδίνει τεράστια αντοχή στις καιρικές συνθήκες και σε βανδαλισμούς. Ένας ετήσιος έλεγχος είναι αρκετός για τη συντήρησή του.

ΠΡΟΒΟΛΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μέσω της πολύ εύκολης εγκατάστασης και λειτουργίας πλατφόρμας social wifi το ηλιακό παγκάκι μπορεί να αποτελέσει κανάλι άμεσης δυναμικής προβολής – επικοινωνίας για όλους όσους κάνουν χρήση της πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω αυτού.

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι είναι ιδανικό για:  παραλιακές οδούς, στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς, αθλητικά κέντρα, πολιτιστικά κέντρα, μουσεία, πανεπιστημιακούς χώρους, σχολεία και εκπαιδευτήρια, (κεντρικές) πλατείες, πάρκα, κεντρικά σημεία πόλεων, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ζωολογικούς κήπους, πεζόδρομους, εμπορικά κέντρα κ.λπ. αναβαθμίζοντας το σημείο (περιοχή) τοποθέτησης.

Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι: Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό παγκάκι!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ενσύρματη φόρτιση

Ενσύρματη (USB) φόρτιση φορητών συσκευών

Ασύρματη φόρτιση

Ασύρματη (QI) φόρτιση φορητών συσκευών

Smart Life. Smart Solutions.

 

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της