Έξυπνη Ηλιακή Στάση ΜΜΜ (Smart Solar Bus Station)

Η έξυπνη ηλιακή στάση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) αποτελεί μια νέα καινοτόμα πρόταση στον τομέα έξυπνων μεταφορών σε αστικό περιβάλλον.
Η υψηλής ποιότητας κατασκευής της μαζί με το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της αλλά και τις δυνατότητες έντυπης και ψηφιακής διαφήμισης την καθιστούν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις αστικές συγκοινωνίες στο διαρκώς αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο μας.
Επισημαίνεται ακόμη η δυνατότητα πλήρους προσαρμογής στις ανάγκες και απαιτήσεις του υποψήφιου φορέα-χρήστη τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών.

Η έξυπνη ηλιακή στάση ΜΜΜ αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση στις αστικές μεταφορές. Η τυπική στάση εκσυγχρονίζεται συναντώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο χρήστης πλέον περιμένοντας το λεωφορείο ή το τρόλεϊ μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω του παρεχόμενου Wi-Fi ή να φορτίσει το κινητό του τηλέφωνο ενσύρματα (μέσω θύρας USB) ή ασύρματα. Κι όλα αυτά με πλήρη (100%) ενεργειακή αυτονομία με τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ.

Η ισχυρή παραγωγή ενέργειας του δίνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και πλήθους άλλων περιφερειακών συσκευών: Νυχτερινό φωτισμό LED, αισθητήρες για μετρήσεις περιβαλλοντικών παραμέτρων, σύστημα Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage).

Επιπρόσθετα, η η έξυπνη ηλιακή στάση ΜΜΜ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα ‘Smart City’ για διάφορες εφαρμογές Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT – Internet of Things) με πολλαπλές χρήσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες του σημείου εγκατάστασής του.

Έξυπνη Ηλιακή Στάση ΜΜΜ: Η στάση του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, σε χρήση ΣΗΜΕΡΑ!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ενσύρματη φόρτιση

Ενσύρματη (USB) φόρτιση φορητών συσκευών

Ασύρματη φόρτιση

Ασύρματη (QI) φόρτιση φορητών συσκευών

Νυχτερινός φωτισμός

Νυχτερινός φωτισμός με LED φωτιστικά

Βιντεοκάμερα

Δυνατότητα ενσωμάτωσης βιντεοκάμερας

Ραδιόφωνο

Δυνατότητα εγκατάστασης ραδιοφώνου με ηχεία

Cloud αισθητήρες

Σύστημα αισθητήρων με cloud λογισμικό

Έντυπη διαφήμιση

Χώρος έντυπης διαφήμισης με ειδικό LED φωτισμό

Ψηφιακή διαφήμιση

Δυνατότητα ενσωμάτωσης οθόνης LED ή πίνακα matrix

Smart Life. Smart Solutions.

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της