Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι (Smart Solar Bench) LIGHTINUS

ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΓΚΑΚΙ 
Η ανάπτυξη νέων καινοτόμων υποδομών αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση πρωτοβουλιών έξυπνων πόλεων. Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι είναι ένας πολυλειτουργικός χώρος πράσινης ενέργειας που παρέχει οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη για τις μελλοντικές βιώσιμες πόλεις. Το παγκάκι προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες συναντώντας το αύριο σήμερα!

Το Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι ΙΙ διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό!

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι λειτουργεί αποκλειστικά με καθαρή ηλιακή ενέργεια. Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να εργασθείτε, να μελετήσετε ή απλά να χαλαρώσετε καθώς διαθέτει ασύρματους και ενσύρματους (θύρες USB) φορτιστές,  και διασύνδεση στο Internet μέσω 4G wifi hotspot.

Επιπλέον, καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ (Social Wi-Fi) μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς αναφορικά με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Το Social WiFi επιτρέπει τη δημιουργία προφίλ συμπεριφοράς χρηστών κινητών συσκευών / πεζών και στη συνέχεια τη δυνατότητα να προσεγγίζετε με ακρίβεια το κοινό-στόχο σας χρησιμοποιώντας εργαλεία μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και εξειδικευμένες μορφές επικοινωνίας.

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι είναι ιδανικό για:  παραλιακές οδούς, στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς, αθλητικά κέντρα, πολιτιστικά κέντρα, μουσεία, πανεπιστημιακούς χώρους, σχολεία και εκπαιδευτήρια, (κεντρικές) πλατείες, πάρκα, κεντρικά σημεία πόλεων, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ζωολογικούς κήπους, πεζόδρομους, εμπορικά κέντρα κ.λπ. αναβαθμίζοντας το σημείο (περιοχή) τοποθέτησης.

Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι II: O σχεδιασμός του ΑΥΡΙΟ, διαθέσιμος σήμερα!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ενσύρματη φόρτιση

Ενσύρματη (USB) φόρτιση φορητών συσκευών

Ασύρματη φόρτιση

Ασύρματη (QI)) φόρτιση φορητών συσκευών

Νυχτερινός φωτισμός

Νυχτερινός φωτισμός με χρήση LED φωτιστικών

Cloud αισθητήρες

Σύστημα αισθητήρων με cloud λογισμικό

Κινητική ενέργεια

Παραγωγή ενέργειας από τα βήματα των πεζών

Κουμπί SOS

Προστασία πολιτών από επικίνδυνες καταστάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 
Πέρα από τις δυνατότητες ψηφιακής διαφήμισης που παρέχει η ενσωμάτωση πλατφόρμας Social Wifi, το ίδιο το παγκάκι έχει 5 επιφάνειες ( 3 μικρές και 2 μεγάλες) που μπορούν να αξιοποιηθούν για προβολή -διαφήμιση μέσω ψηφιακής εκτύπωσης (ή και έντυπης στις μεγάλες επιφάνειες, εφόσον ενσωματωθεί ειδικό τελάρο).

Με δεδομένη την εγκατάσταση του παγκακίου σε σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, τα έσοδα από πιθανή εκμετάλλευση της διαφήμισης μπορεί να αποφέρουν μεσο-μακροπρόθεσμα μερική ή και ολική απόσβεση του κόστους του.

Εκμεταλλευτείτε τις πολλαπλές διαφημιστικές δυνατότητες του Solar Smart Bench II!

Smart Life. Smart Solutions.

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της