Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι (Smart Solar Bench) STELLAR

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΓΚΑΚΙ 
Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι αποτελεί μια καινοτόμα προσθήκη στον εξοπλισμό των πόλεων καθώς πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από κοινό παγκάκι. Είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο παγκάκι που επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να χαλαρώσουν σε αυτό, να φορτίσουν τις συσκευές τους και να απολαύσουν πρόσβαση (μέσω wifi) στο διαδίκτυο. Είστε έτοιμοι για αλλαγή;

Το Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι σας προσφέρει χαλάρωση, εξυπηρέτηση και επικοινωνία!

Το Έξυπνο Παγκάκι STELLAR αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα έξυπνα παγκάκια που συνδυάζουν σε βέλτιστο βαθμό σύγχρονη τεχνολογία, υψηλή αισθητική και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Ο απλός (minimal) σχεδιασμός του μαζί με τη δυνατότητα βαφής σε οποιοδήποτε RAL χρώμα, τη δυνατότητα εκτύπωσης μηνυμάτων στις επιφάνειές του καθώς και το κρυφό φωτισμό LED του δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής του σε οποιοδήποτε σχεδόν εξωτερικό χώρο.

Το παγκάκι διαθέτει πλήρη αυτονομία ενέργειας καθώς συλλέγει και αποθηκεύει ηλιακή ενέργεια που χρησιμοποιείται όταν απαιτείται για φόρτιση κινητών συσκευών, για λειτουργία ως WiFi hotspot, για ψηφιακή διαφήμιση και για συλλογή δεδομένων (μέσω των κατάλληλων αισθητήρων).

Το παγκάκι STELLAR είναι κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας και αντοχής που του δίνουν μέγιστη προστασία από κακή χρήση ή βανδαλισμούς.

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι είναι ιδανικό για:  παραλιακές οδούς, στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς, αθλητικά κέντρα, πολιτιστικά κέντρα, μουσεία, πανεπιστημιακούς χώρους, σχολεία και εκπαιδευτήρια, (κεντρικές) πλατείες, πάρκα, κεντρικά σημεία πόλεων, ξενοδοχεία, κάμπινγκ, ζωολογικούς κήπους, πεζόδρομους, εμπορικά κέντρα κ.λπ. αναβαθμίζοντας το σημείο (περιοχή) τοποθέτησης.

Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι: Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό παγκάκι!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ενσύρματη φόρτιση

Ενσύρματη (USB) φόρτιση φορητών συσκευών

Έλεγχος θερμοκρασίας

Σύστημα έλεγχου θερμοκρασίας καθίσματος

Νυχτερινός φωτισμός

Minimal αισθητικός νυχτερινός LED φωτισμός

Cloud αισθητήρες

Σύστημα περιβαλλοντικών αισθητήρων με cloud λογισμικό

Smart Life. Smart Solutions.

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της