Έξυπνος Ηλιακός Σταθμός Ποδηλάτων – Smart Solar Bike Station

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ 
Ο έξυπνος ηλιακός σταθμός ποδηλάτων αποτελεί μια καινοτόμα λύση για την εξυπηρέτηση όλων εκείνων που χρησιμοποιούν το ποδήλατο για μετακίνηση και/ή άσκηση, αλλά και κάθε επισκέπτη του συγκεκριμένου σημείου.
Η λύση αυτή παρέχει ταυτόχρονα τις υπηρεσίες ενός συμβατικού σταθμού στάθμευσης ποδηλάτου (2 θέσεων) και ενός ολοκληρωμένου σταθμού παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών (φόρτιση κινητών, διασύνδεση στο Internet) με πλήρη ενεργειακή αυτονομία λόγω της αποκλειστικής χρήσης ηλιακής ενέργειας.
Ο ποδηλάτης μπορεί να σταθμεύσει το ποδηλατό του και να ξεκουραστεί, φορτίζοντας τη φορητή συσκευή του (κινητό, tablet) και σερφάροντας -αν επιθυμεί- στο διαδίκτυο κι όλα αυτά με απόλυτα ενεργειακά φιλικό (‘πράσινο’) τρόπο.

Έξυπνος Ηλιακός Σταθμός Ποδηλάτων: Χαλάρωση, εξυπηρέτηση και επικοινωνία!

ΜΙΝΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
Ο έξυπνος ηλιακός σταθμός ποδηλάτων αποτελεί κατ’ αρχήν ένα συμβατικό σταθμό ποδηλάτων όπου ο ποδηλάτης μπορεί να σταθμεύσει το ποδηλατό του και να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της πορείας του. Σε συνδυασμό μάλιστα με τις υπηρεσίες που παρέχει, αποτελεί ένα σημείο πολλαπλών χρήσεων για τον ποδηλάτη-επισκέπτη.

ΣΗΜΕΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Ο έξυπνος ηλιακός σταθμός ποδηλάτων αποτελεί έναν σημείο χαλάρωσης για τον επισκπέτη – ποδηλάτη καθώς περιλαμβάνει  ασύρματο και ενσύρματο (θύρες USB) φορτιστή και διασύνδεση στο Internet. Κι όλα αυτά με πλήρη ενεργειακή αυτονομία λόγω της αποκλειστικής χρήσης ηλιακής ενέργειας.

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μέσω της πολύ εύκολης εγκατάστασης και λειτουργίας πλατφόρμας social wifi ο έξυπνος ηλιακός σταθμός ποδηλάτων μπορεί να αποτελέσει κανάλι άμεσης προβολής – επικοινωνίας, καθώς όλοι οι χρήστες θα οδηγούνται σε προκαθορισμένη  ιστοσελίδα με δυναμικά ανανεούμενα μηνύματα προβολής – επικοινωνίας (π.χ. ενημέρωση για εκδηλώσεις της πόλης).

Ο έξυπνος ηλιακός σταθμός ποδηλάτων είναι ιδανικός για:  (τοπικές) παραλιακές οδούς, αθλητικά κέντρα, πολιτιστικά κέντρα, μουσεία, πανεπιστημιακούς χώρους, σχολεία και εκπαιδευτήρια, πλατείες, πάρκα, κεντρικά σημεία πόλεων, πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, (ανοικτά) εμπορικά κέντρα κ.λπ. αναβαθμίζοντας το σημείο (περιοχή) τοποθέτησης.

Έξυπνος Ηλιακός Σταθμός Ποδηλάτων: Σήμερα, για τον ποδηλάτη του ΑΥΡΙΟ!

Ηλιακή ενέργεια

100% αυτονομία ενέργειας με χρήση φωτοβολταϊκών

Wifi hotspot

Ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Ενσύρματη φόρτιση

Ενσύρματη (USB) φόρτιση φορητών συσκευών

Ασύρματη φόρτιση

Ασύρματη (QI) φόρτιση φορητών συσκευών

Smart Life. Smart Solutions.

CORE SOLUTIONS: Επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της