Προϊόντα

Η φιλοσοφία μας
Στόχος της εταιρείας μας είναι η διάθεση καινοτόμων προϊόντων λογισμικού (ηλεκτρονικών υπηρεσιών) και εξοπλισμού που ανταπροκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πολιτών, των οργανισμών και των επιχειρήσεων επιλύοντας πραγματικές ανάγκες και προβλήματα της καθημερινής ζωής. Η φιλοσοφία μας αυτή συμπυκνώνεται στο μότο

Smart Life. Smart Solutions.

Η αρχική σειρά προϊόντων μας επικεντρώνεται σε προϊόντα που εμπίπτουν στον αποκαλούμενο ‘αστικό εξοπλισμό’ και έχουν ως βασικά χαρακτηριστικά την πλήρη ενεργειακή αυτονομία με χρήση 100% ηλιακής ενέργειας, τον εργονομικό και ιδιαίτερα αισθητικό σχεδιασμό (ώστε να προσελκύουν τους επισκέπτες-χρήστες τους) και την παροχή βασικών υπηρεσιών διασύνδεσης με το διαδίκτυο και φόρτισης κινητών συσκευών. Από εκεί και πέρα, με βάση τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος της σειράς και , καθένα από αυτά διαθέτει επιπρόσθετα χαρακτηριστικά παρέχοντας τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες στους υποψήφιους χρήστες τους.

Πατήστε για να κάνετε λήψη του τελευταίου πλήρους καταλόγου προϊόντων αστικού εξοπλισμού

pdf

Smart Life. Smart Solutions.

Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι I
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι STELLAR
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι ΙI
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι - Easy-T
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι - Easy-L
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι - EASYBench
Έξυπνο Ηλιακό Παγκάκι σετ - SBset
Έξυπνο Ηλιακό Δέντρο - eTree
Έξυπνο Ηλιακό Δέντρο - EASYTree
Έξυπνος Ηλιακός Στύλος
Έξυπνος Ηλιακός Σταθμός Ποδηλάτων
Έξυπνη Ηλιακή Στάση ΜΜΜ
Έξυπνος Ηλιακός Οδοφωτισμός
Έξυπνος Ηλιακός Φορτιστής

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να προτείνουμε μια ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ σε αυτές με την  αξεπέραστη ποιότητα των κορυφαίων εργοστασίων με τα οποία συνεργαζόμαστε.