Έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας 360° Funding της Τράπεζας Πειραιώς

11/5/2017

Μετά από ένα (1) περίπου χρόνο υλοποίησης η CORE SOLUTIONS με χαρά ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας πρωτοποριακής διαδικτυακής πύλης, «360° Funding» (www.360funding.gr) που ανέπτυξε για την Τράπεζα Πειραιώς.

Μέσω του 360° Funding, που αποτέλεσε μια ιδέα – πρόταση της εταιρίας μας προς την Τράπεζα, ο επιχειρηματίας αποκτά προσωποποιημένες λύσεις στο χώρο των χρηματοδοτικών ενισχύσεων και κατευθύνεται με εύκολο και άμεσο τρόπο στην εύρεση του κατάλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος που ανταποκρίνεται στις επενδυτικές του ανάγκες. Επιπλέον, στο 360° Funding προβάλλονται τα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών της Τράπεζας Πειραιώς- όπως το Πειραιώς Επιχειρείν 360°- τα οποία έρχονται να υποστηρίξουν την υλοποίηση της επένδυσης μέσα από σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και να συμβάλλουν σε μία βιώσιμη, ρεαλιστική και επιτυχημένη επένδυση για την επιχειρηματική του ανάπτυξη.

Η εταιρία μας πέρα από την ανάπτυξη έχει αναλάβει και την υποστήριξη της διαδικτυακής εφαρμογής του «360° Funding» στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Τράπεζα Πειραιώς.

Διαβάστε περισσότερα…