Ομιλία στο Επιστημονικό Συνέδριο: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

5/5/2021

 

 

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ομιλία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας μας κ. Αντώνη Παρασκευόπουλου με τίτλο “Βέλτιστος Στρατηγικός Οικονομικός Σχεδιασμός Έξυπνης Πόλης: Από τη Θεωρία στην Πράξη” στο τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο: «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργανώνεται στην Κόρινθο, στις 2-4 Ιουλίου, 2021.

Η ομιλία θα λάβει χώρα στις 2 Ιουλίου 2021, στην 5η Θεματική Συνεδρία και ώρα 19:30-21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου ‘Θωμάς Θωμαΐδης’.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν ως Ομιλητές και Συντονιστές αιρετοί και τεχνοκράτες (Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς Δήμων & Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Αντιδήμαρχοι, Μέλη Δημοτικών Συμβουλίων, Επιστημονικοί και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες ΟΤΑ), υπηρεσιακά στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, καθώς και στελέχη Υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.