Εγκατάσταση έξυπνων εμποδίων στάθμευσης PARKLIO σε Δήμο Λαυρεωτικής

20/10/2021

Η CORE SOLUTIONS ολοκλήρωσε επιτυχώς σήμερα την εγκατάσταση έξυπνων εμποδίων στάθμευσης PARKLIO στο ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, για τα οποία η CORE SOLUTIONS αποτελεί ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ στην Ελλάδα.

Τα συγκεκριμένα εμπόδια κατεβαίνουν με χρήση εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο και/ή με ειδικό bluetooth τηλεκοντρόλ, ενώ ανεβαίνουν αυτόματα μόλις το σταθμευμένο όχημα εγκαταλείψει τη θέση. Ο διαχειριστης της εφαρμογής μπορεί να δώσει σε έναν χρήστη της ‘άδεια’ (voucher) χρήσης του συγκεκριμένου σημείου στάθμευσης για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί π.χ. μπορεί να αποσταλεί σε επισκέπτη του Δημαρχείου άδεια παρκαρίσματος για 2 ώρες ή μπορεί να δώσει σε ένα στέλεχος του Δήμου άδεια χρήσης μια θέσης παρκαρίσματος για 1 έτος.
Η 1η πανελλαδική εγκατάσταση της μοναδικής παγκόσμιας αυτής καινοτομίας έγινε σε 4 θέσεις μπροστά στην είσοδο του Δημαρχείου και σε μια θέση σε εμπορικό πεζόδρομο της πόλης (όπου πλέον τα οχήματα των εμπόρων θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν με χρήση της εφαρμογής που κατεβάζουν στα κινητά τους).

Η λειτουργία του συστήματος PARKLIO επιδεικνύεται στο σύντομο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=BcKjIZzvDnc, ενώ η αντοχή του στο βάρος ενός οχήματος που θα πατήσει επάνω του επιδεικνύεται στο βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=6hhU0otarhU

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί στα συστήματα ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ με συνεργάτη την CORE SOLUTIONS!

.