Ομιλία στο συνέδριο “Επενδύοντας στη Λαυρεωτική”

4/6/2018

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου το απόγευμα, στο συνέδριο “Επενδύοντας στη Λαυρεωτική” μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας μας κ. Αντώνη Παρασκευόπουλου  με τίτλο “Ο μετασχηματισμός του Δήμου Λαυρεωτικής σε Έξυπνη Πόλη“.

Ώρες διεξαγωγής συνεδρίου: Παρασκευή, 8 Ιουνίου, 11.00πμ – 20.30μμ Σάββατο, 9 Ιουνίου, 11.00 πμ- 16.00 μμ, Παλαιό Μηχανουργείο, Λιμάνι Λαυρίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει έργα και υποδομές ειδικού χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας και άμεσης προτεραιότητας που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την τοπική οικονομία, να επεκτείνουν την οικονομική δραστηριότητα περισσότερους μήνες το χρόνο και παράλληλα να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και στο καθαρό περιβάλλον.

Ένας ακόμα στόχος είναι η ανάδειξη σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων , που θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη με ταχύτερους ρυθμούς.

Στο φόρουμ θα συμμετάσχουν όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δημόσιοι – ιδιωτικοί επιχειρηματικοί – επιμελητηριακοί – ακαδημαϊκοί φορείς και θα καταθέσουν χρήσιμες πρακτικές προτάσεις και επισημάνσεις.

Σας περιμένουμε!